Екшън в Дупница заради изчезването на Янек

https://crimes.bg/analizi/ekshan-v-dupnica-zaradi-izchezvaneto-na-yanek/40604 Crimes.bg
Екшън в Дупница заради изчезването на Янек

Екшън в Дупница заради изчезването на Янек

Мистерията около изчезналия Янек Миланов в Дупница все още не е разгадана. Васил Капланов-Каплата все още е в домашен арест заради заплахите, които отправи към Димитър Недев - приятел на Янек, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

Засегнатите страни са привикани в полицията в Дупница. Заплашваният Димитър Недев се е появил пръв като му е била представена информация по разследването.

Непосредствено след него е пристигнал и Васил Капланов, който също бил призован на разпит.

На излизане от полицейското управление Димитър Недев бил посрещнат от около 15 момчета, предвождани от сина на Васил Капланов – Никола. Младежите не му отправили директни заплахи, но го респектирали с присъствието си, сочейки към него и изричайки обиди по негов адрес.

Никола Капланов вече бе в ареста заради обвинение, че е повредил автомобил на Янек Миланов.

Братът на Янек Марио Миланов е убеден, че органите на реда не са действали професионално, допускайки среща на Димитър Недев с Васил Капланов и хората му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.