Дисциплинарно уволнение за началника на полицейския участък в Кресна

https://crimes.bg/analizi/disciplinarno-uvolnenie-za-nachalnika-na-policeyskiya-uchastak-v-kresna/40098 Crimes.bg
Дисциплинарно уволнение за началника на полицейския участък в Кресна

Не е ясно кой ще заеме мястото му


Началникът на полицейския участък в Кресна - Стоичко Калаузки бе уволнен дисциплинарно, отбелязва Struma.com.

 

Това се случило преди 2 дни, със заповед на директора на ОД на МВР Благоевград, комисар Дойчин Дойчинов.

 

Мотивите за драстичното решение не се оповестяват, но според запознати Калаузки е освободен от работа след приключила дисциплинарна проверка срещу него.

 

Резултатите от проверката сочели нарушения по служба, които са несъвместими с работата му на полицейски началник. Засега не се знае кой ще заеме мястото на Калаузки.

 

Началникът на полицейския участък в Кресна Стоичко Калаузки бе хванат по време акция на пътната полиция да управлява личния си автомобил без задължителна застраховка “Гражданска отговорност”. Автомобилът на шефа на полицията в Кресна бил дерегистриран, защото в продължение на една година е бил без застраховка.

 

Нарушенията са две. Едното е управление на МПС без гражданска отговорност, а второто е управление на дерегистриран автомобил. След случая започна дисциплинарна проверка срещу него.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.