Дете е настанено в „Пирогов“ след вчерашното дерби

https://crimes.bg/analizi/dete-e-nastaneno-v-pirogov-sled-vcherashnoto-derbi/43160 Crimes.bg
Дете е настанено в „Пирогов“ след вчерашното дерби

 

Не се съобщава какво е състоянието му

 

Дете на 12 години е настанено в Пирогов след вчерашното дерби Левски – ЦСКА.

 

То е пострадало на стадиона в резултат на хвърлен предмет. Инцидентът се е случил по време на вечното дерби за купата на България между двата футболни отбора. Припомняме, че мачът приключи с резултат 1:0 за сините.

 

Снощи около 18.30 ч. са получили сигнала за ранено дете в Спешна помощ. Веднага след това на мястото е бил изпратен лекарски екип. Детето е откарано по спешност в „Пирогов“, отбелязва Българското национално радио. То е с контузия на главата в резултат на удар с пиротехническо средство. Детето е получило „удара“ в близост до централния вход на стадион „Васил Левски“.

 

Органите на реда са задържали двама човека заради притежание на забранена пиротехника, отбелязват от вътрешното министерство.

Други двама пък са спрени по време на проверките, извършвани на входа на стадиона още преди старта на футболната среща.

 

След сбиване в метростанция "Орлов мост“, футболен фен е бил откаран в полицейско управление. Привърженик на единият от футболните клубове е с фрактура на крака и счупен нос в резултат на сбиването.

 

 

Сигналите за инциденти с футболни фенове по време на вчерашното дерби, са били няколко.

Имало е сигнали за хора, които са припаднали на трибуните, както и за сериозно почерпени фенове.

Източник: blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.