Делян Пеевски се оказа дарителят на "Пирогов": Депутатът даде 500 000 лв. в битката с коронавируса!

https://crimes.bg/analizi/delyan-peevski-se-okaza-daritelyat-na-pirogov-deputatat-dade-500-000-lv-v-bitkata-s-koronavirusa/38538 Crimes.bg
Делян Пеевски се оказа дарителят на "Пирогов": Депутатът даде 500 000 лв. в битката с коронавируса!

Делян Пеевски се притече на помощ в битката с коронавируса. Той даде 500 бона на "Пирогов"!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е дарил 150 000 лв. на "Н.И. Пирогов". Още в първия ден на извънредното положение сумата е била предена по сметката на болницата, но той изрично е поискал дарението му да остане анонимно, поради което името му не бе съобщено от проф. Асен Балтов, който е директорът на болницата.

Делян Пеевски е купил на „Пирогов“ с още три респираторни апарата, които вече са в експлоатация от лекарите. Предстоят да пристигнат още пет закупени от него машини за дишане, които да помагат на хората в най-тежко състояние.

Цялото дарение е струвало на Пеевски 500 000 лв. 150 от тях са в брой, а останалите са за респираторни апарати (11 бр.) и непромокаеми костюми (1000 бр.).

Депутатът уверява, че няма да спре да помага в битката с коронавируса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.