Черни облаци надвиснаха над родителя на близнаците, убили двама младежи в Пловдив

https://crimes.bg/analizi/cherni-oblaci-nadvisnaha-nad-roditelya-na-bliznacite-ubili-dvama-mladezhi-v-plovdiv/38335 Crimes.bg
Черни облаци надвиснаха над родителя на близнаците, убили двама младежи в Пловдив

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане за задържане под стража

По всичко личи, че се задават изключително тежки времена за бащата на близнаците, които убиха двама младежи в Пловдив.

 

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо М.Д., на 45 г. Внесеното искане е заради това, че е предоставил лекия си автомобил „Опел Корса“ на 19-годишният си син Огнян Дебелаков. К

 

Както вече стана ясно, момчето, което е неправоспособен водач, уби двама свои приятели в Пловдив при адска катастрофа. Оцеля братът близнак на Огнян - Васко, който е бил на първата седалка до него. 

 

19-годишният Петър Илиев е загинал при удара в електрическия стълб. Часове по-късно в река Марица бе открито и тялото на 16-годишният Джанет Александров, което е изхвръкнало при удара от колата. 

 

Запознати посочват, че цялото семейство от трагедията с два трупа в Пловдив газило здраво закона. Огнян Дебелаков е бил пиян, нарушил е правилата за движение по пътищата и е причинил средна телесна повреда на брат си, и е убил две момчета. По делото се извършват процесуално-следствени действия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.