Черна Цветница: Млада жена загина при тежка катастрофа край Приморско

https://crimes.bg/analizi/cherna-cvetnica-mlada-zhena-zagina-pri-tezhka-katastrofa-kray-primorsko/40978 Crimes.bg
Черна Цветница: Млада жена загина при тежка катастрофа край Приморско

Млада жена загина при тежка катастрофа край Приморско

 

Тежка катастрофа стана днес на главния път Бургас-Приморско край Ропотамо. Очевидец разказа, че на местопроизшествието току-що е пристигнала само една линейка, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на Флагман. 

 

Оказана е неотложна помощ на младо момиче, което е било на задната седалка на мотора. По непотвърдена информация то е от Шумен и се казва Пламена Г.

 

Изпълнителката Рут Колева се оказа свидетел на тежкия инцидент.

„Когато свалихме каската, видяхме, че има тежки наранявания по главата. Тя бе веднага транспортирана, все още дишаше, със сигурност травмите й са сериозни“, споделя свидетелят Андрей К., който е от Добрич.

 

Пряк свидетел на случилото се по главния път отново потвърждава същата версия като фактическа обстановка. Моторът се е движел с не повече от 80 км/ч, спускайки се в посока резервата Ропотамо. Срещу него се е движел автомобил Рено с бургаска регистрация, зад чийто волан е бил възрастен мъж. До него е пътувала жена. Пътят е бил оживен, свидетели са водачи на два автомобила.

 

Единият от свидетелите твърди, че шофьорът на Реното е бил с отклонено внимание, докато предприемал маневрата, за да завие наляво към резервата. Той изобщо няма спирачен път.

 

Версията е, че той се е загледал по красива жена, която е стояла права, вън от друг автомобил, участник в движението по главния път.

 

Момичето на мотора напред и пада на 20 метра разстояние от мястото.

 

По-късно стана ясно, че тя е починала, а 25-годишен мъж е в тежко състояние след инцидента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.