Бойко сложил рога на Красен Кралев, любил съпругата му – Жасмина Николова, бившата на спортния министър съсипана след аферата

https://crimes.bg/analizi/boyko-slozhil-roga-na-krasen-kralev-lyubil-saprugata-mu-zhasmina-nikolova-bivshata-na-sportniya-ministar-sasipana-sled-aferata/41319 Crimes.bg
Бойко сложил рога на Красен Кралев, любил съпругата му – Жасмина Николова, бившата на спортния министър съсипана след аферата

Бойко сложил рога на Красен Кралев,  любил съпругата му – Жасмина Николова, бившата на спортния министър съсипана след аферата

Плейбой №1 на Прехода май ще се окаже Бойко Борисов – не остана слива неодрусана от палавия премиер – то не бяха журналистки, моделки, бизнесдами и банкерки и както е видно и жени на неговите приятели.  Сред ощастливените дами е и бившата съпруга на Красен Кралев – Жасмина Николова, с която пухкавият спорен министър има дъщеря – Криста.

„Джаки – както наричат Жасмина, три години беше любовница на Бойко. Красавицата излезе от тая връзка доста съсипана. Това не е тайна за близките до премиера-слънце, даже се говореше, че именно аферата с Борисов станала повод за развода й с Красен Кралев.

Смята се, че от гузна съвест министър-председателят даде поста на спортен министър на бившия рекламен бос”.

Жасмина Николова днес живее във Варна. Доскоро при нея беше и щерката Криста, но от 2017-а девойката учи в едно от най-елитните школа в София и живее заедно с баща си и последната му изгора – тв водещата Виктория Петрова.

 

Освен това, като дъщеря на спортния министър в правителството на ГЕРБ, спортът не е чужд на Криста и тя от няколко години е състезателка по спортна гимнастика. Вече има и няколко медала, а баща й е особено горд с постиженията й. В столицата амбициозната Криста ще продължи с гимнастическите уреди и прескоците, а мечтата й е да влезе в националния отбор по спортна гимнастика.

Връзката на Красен Кралев и Жасмина Николова започва преди четири петилетки – през 2001 г., когато гръмна новината, че Джаки, бивш шеф на пресцентъра на здравното министерство Жасмина Николова, станала шеф на рекламата и връзките с обществеността на банка ЦКБ.

От това време Жасмина е гадже на тогавашния рекламен бос Красен Кралев, шеф на рекламна агенция „МАГ адвъртайзинг”. Освен като фактор в рекламния бизнес Кралев нашумя преди време като шеф на варненския футболен клуб „Черно море”.

В средите властта той има нелоши позиции заради участието на „МАГ адвъртайзинг” с билбордове в кампанията за тогавашните парламентарни избори.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.