Бойко Борисов: Веднага вадим 50-100 милиона за трети мост на Дунав!

https://crimes.bg/analizi/boyko-borisov-vednaga-vadim-50-100-miliona-za-treti-most-na-dunav/34372 Crimes.bg
Бойко Борисов: Веднага вадим 50-100 милиона за трети мост на Дунав!

Бойко Борисов има огромното желание България да се включи в трети мост на Дунав. Премиерът на България дори обяви и каква сума е готов да даде за осъществяването на тази цел!

 

Министър-председателят на България Бойко Борисов продължава със срещите в Мюнхен. Той заяви, че Европа иска да даде перспектива на Западните Балкани – Албания и Северна Македония, но там не разбират колко е важен този момент.

Бойко Борисов разкри още, че нашата страна е готова да извади 50-100 милиона за строежа на трети мост на Дунав, само и само връзките между Севера и Юга да се засилят.

Междувременно стана ясно, че помощник държавният секретар на САЩ Кларк Купър ще дойде в България идния месец. С него ще се разговаря за взаимното сътрудничество между България и САЩ, както и по въпроса за визите.

Нека припомним, че наскоро Борисов поиска от Доналд Тръмп падане на визите за българите, отиващи в САЩ. Именно това ще се разисква през март у нас.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.