Бойко Борисов: Управляваме успешно пандемията и затова няма да затваряме! (ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/boyko-borisov-upravlyavame-uspeshno-pandemiyata-i-zatova-nyama-da-zatvaryame-video/40106 Crimes.bg
Бойко Борисов: Управляваме успешно пандемията и затова няма да затваряме! (ВИДЕО)

Бойко Борисов не иска да затваря каквото и да било, за да не рухне икономиката ни!

 

Преди 6 месеца Бойко Борисов затвори държавата заради пандемията и това се отрази негативно на икономиката ни. Ето защо премиерът не иска да затваря  сега, по време на втората вълна.

Той публикува видео във Фейсбук, в което се възмущава, че се говори и пише, че ще затвори държавата.


„Управляваме успешно пандемията и опонентите ни много ги е яд. Готвеха ни пуч. Особено активни бяха отровните сайтове за фалшиви новини. И до ден днешен продължават да лъжат от мое име. Тези хора нямат срам. За радост гражданите не им повярваха. Защото планът им беше елементарен: да няма парламент, да няма бюджет, да няма финансиране за мерките.

Така държавата щеше да фалира и вината щеше да се хвърли върху нас. Без Народно събрание и без правителство, едноличната власт щеше да е в президента. Не им се получи. Още сме първа политическа сила и ще оправдаем доверието на хората. Те очакват от нас работа, а ние в това сме най-добри.

Битката ни срещу вируса продължава. Преодолим е. Ако спазваме мерките и сме отговорни – ще се справим.“ – смята Борисов.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.