Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с тъжен пост в социалните мрежи за тежкото състояние на съпруга си

https://crimes.bg/analizi/biznesdamata-marinela-arabadzhieva-s-tazhen-post-v-socialnite-mrezhi-za-tezhkoto-sastoyanie-na-sapruga-si/40117 Crimes.bg
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с тъжен пост в социалните мрежи за тежкото състояние на съпруга си

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си", с огорчение започва постът на Арабаджиева в мрежата.

 

Припомняме, че Ветко Арабаджиев бе приет по спешност в COVID отделение и бе реанимиран, вследствие на висока температура и засегнати бели дробове. В последните седмици той е и с критично завишени стойности на туморни маркери.

Поради наличието на много съпътстващи заболявания и рисковата група 60+ в която е, защитата му многократно е пледирала за условия на самоизолация, поради големия риск от заразяване с COVID-19.

 

"Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който  продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхоплевмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна  операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от коронаинфекцията! Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич", пише още в поста на Маринела Арабаджиева.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.