Бащата на Желко Ражнатович – Аркан е използвал изключително сурови методи за възпитание

https://crimes.bg/analizi/bashtata-na-zhelko-razhnatovich-arkan-e-izpolzval-izklyuchitelno-surovi-metodi-za-vazpitanie/36472 Crimes.bg
Бащата на Желко Ражнатович – Аркан е използвал изключително сурови методи за възпитание

Желко Ражнатович – Аркан е известен сръбски командир на паравоенното формирование „Тигри“, бизнесмен, собственик на футболен отбор, казина, дискотеки, за кратко политик. Неофициално търгува с наркотици и оръжия. Роден е на 17 април 1952 година град Брежице, Словения. Като син на офицер в Югославската народна армия той е бил държан под строг контрол.Когато на 9 годишна възраст бяга от дома си, за да отиде в Международния младежки лагер в Дубровник, баща му решава да го накаже сурово. След като Желко изпраща картчика на сестра си от лагера, баща му го проследява и го връща отново у дома. Тогава и за първи път яде бой. По късно в Белград Желко започва да джебчийства по улиците и разбива будки. Затова баща му го изпраща да завърши осми клас в поправителен дом за малолетни престъпници в Нови Сад. Там прекарва близо година и може би именно това решение от страна на баща му карат Желко да избере непревилния път за напред в живота. Въпреки опитите на баща му да го възпитава, като често го бие и го държи за краката надолу с главата през прозореца, Желко продължава с престъпните си действия, започва да обикаля с четирима свои връстници цяла Югославия и набира опит в разбиването на каси, кражбата на накити и произведения на изкуството, които по-късно продава.От тук започват и пътуванията на Желко и група, които оставят след себе си ограбени банки, шокирани и убити хора след въоръжени грабежи, последвали задържания от властите и успешни опити за бягство от едни от най-охраняваните затвори в света.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.