Български граничар се обеси в килията си в Турция (Подробности за ужаса)

https://crimes.bg/analizi/balgarski-granichar-se-obesi-v-kiliyata-si-v-turciya-podrobnosti-za-uzhasa/43512 Crimes.bg
Български граничар се обеси в килията си в Турция (Подробности за ужаса)

50-годишният Тодор Стайков от Карнобат, който е служител на Гранична полиция, се е обесил няколко часа след като е бил задържан на територията на Турция
Източник:
2020-09-06 11:56:00


Анализи


0

Прочетено: 52416

Кратка връзка
50-годишният Тодор Стайков от Карнобат, който е служител на Гранична полиция, се е обесил няколко часа след като е бил задържан на територията на Турция с 16 килограма наркотици, пише flagman.bg. Според прессъобщение на Окръжна прокуратура Бургас, която в 13 ч. ще даде пресконференция, става въпрос за кокаин. Според хората в Карнобат, най-близките му, които в момента го погребват, ставало въпрос за марихуана – суха тревна маса. Трагедията в Карнобат е неописуема, тъй като Стайков бил една от най-популярните фигури – не само заради доскорошната му работа в КАТ-Бургас, но и заради частния му бизнес.Допреди 5 години той бе домакин на КАТ и една от най-влиятелните фигури от вътрешността на този сектор.  След изтеглянето му той бе отворил сервизи за диагностика на автомобили в Бургас и Карнобат, използвайки влиянието си сред водачите на МПС. Оказва се, че в последните години той е бил служител на Гранична полиция, бил е нещатен сътрудник. На 4 септември Тодор Стайков преминава българо-турската граница край „Малко Търново”. Много бързо след това е арестуван на територията на Турция. Отведен е в арест, където обаче е открит мъртъв – обесен в килията си. Стайков е започнал работа за Гранична полиция, за да ползва служебната заетост като муле на наркотрафиканти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.