Българска лекарка в Италия съобщи за тревожна промяна

https://crimes.bg/analizi/balgarska-lekarka-v-italiya-saobshti-za-trevozhna-promyana/38601 Crimes.bg
Българска лекарка в Италия съобщи за тревожна промяна

Д-р Евгения Вукадинова, която от години живее и работи в Италия, разказа ужаса в страмата. Тя сподели, че в страната са пристигнали лекари от Китай, Куба и Русия.

 

Страната е получила консумативи от САЩ, Германия и Франция. Най-тежко остава положението в Бергамо, Бреша и Лоди. Д-р Вукадинова сподели, че след два дни спад на смъртните случаи, вчера Италия е регистрирала пик на смъртността от 1000 души. 

 

При лекарите също се наблюдава увеличаване на заболеваемостта и случаите вече са 51.

 

"Борим се с  невидим враг, който е много коварен и агресивен. Учените се опитват да установят какъв е процентът на агресивност и дали преболедувалите трябва да са още изолирани, защото могат да заразят здравите хора", споделя лекарката. Тя сподели и за една много тревожна тенденция. 

 

Д-р Вукадинова заяви, че се е изменила кривата на болестта. Първоначално сред засегнатите са били възрастни хора със съпътстващи заболявания. Но според последната статистика на семейните лекари в Ломбардия, има над 1800 млади пациенти с пневмония от коронавирус, които се лекуват у дома, споделя българката. Тя споделя, че има жертви и сред младите пациенти, които не са имали съпътстващи заболявания.

 

Цитирана от БЛИЦ, д-р Вукадинова допълни, че най-опасните са безсимптомните пациенти, които разпространяват болестта. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.