Българи лъснаха в измамна схема със скъпи коли в Турция

https://crimes.bg/analizi/balgari-lasnaha-v-izmamna-shema-sas-skapi-koli-v-turciya/40981 Crimes.bg
Българи лъснаха в измамна схема със скъпи коли в Турция

Българи лъснаха в измамна схема със скъпи коли в Турция

Българи лъснаха в грандиозна измама. Наши сънародници от Кърджали реализират стабилни месечни доходи чрез пренасяне на авточасти втора употреба в южната ни съседка. Други минават границата с луксозни автомобили и се връщат без тях. Групата в район „Нилюфер“ в Бурса се занимава с тази дейност.

Незаконно внесени от България части на превозни средства на обща стойност 3 милиона турски лири са били иззети след полицейска операция в Бурса. Това съобщават турските медии, цитирани от 24rodopi.com, пише БЛИЦ.

Задържани са трима души с инициали М.А. , Б. С и Й. С. В момента продължават оперативно-следствените действия срещу тях. Очаква се да бъдат арестувани още лица.

Полицейски екипи от Бюрото против контрабандата и Дирекцията за борба с контрабандата и организираната престъпност нахлуха в работните помещения на М. А, който действал на територията на община Нилюфер.

Установено е, че контрабандно внесени от България и Грузия луксозни превозни средства са били частично или напълно разглобявани и техни части били монтирани на местни превозни средства, претърпели пътни инциденти.

Претърсени са работните помещения, в които са открити и иззети автомобилни части на обща стойност 3 милиона турски лири, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.