Арнолд Шварценегер в защита на Грета Тунберг

https://crimes.bg/analizi/arnold-shvarceneger-v-zashtita-na-greta-tunberg/38333 Crimes.bg
Арнолд Шварценегер в защита на Грета Тунберг

16-годишната тийнейджърка Грета Тунберг, която за отрицателно време се превърна във водач и идол на милиони хора по света заради пламенните си речи в защита на климата, получи неочаквана помощ от бившия губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер.

Преди известно време шведската ученичка заяви, че има затруднение в придвижването си из САЩ и Канада без осигурен автомобил. За целта звездата от филмовата поредица за ''Терминатор'' се е договорил с представители на ''Тесла'' Тунберг да получи един от техните автомобили, които се движат изцяло на електричество, за да продължи да разпространява сред поддръжниците си своите идеи.

Шварценег и Тунберг се запознават преди няколко месеца в Австрия, когато бившият депутат признава, че е бил ''пленен'' от решителността, която излъчвала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.