60-годишен мъж превърна малко момиченце в секс робиня

https://crimes.bg/analizi/60-godishen-mazh-prevarna-malko-momichence-v-seks-robinya/41831 Crimes.bg
60-годишен мъж превърна малко момиченце в секс робиня

 

Извергът ще лежи в затвора 18 години

60-годишен мъж си взе 8-годишно дете от Африка и го заведе в Канада, за да му бъде секс робиня.

 

Силвиан Вилмар вече е осъден на 18 години затвор, пише bg-voice.com.

Присъдата е издадена от съдия Пиер Лабел в Монреал.

 

60-годишният Вилмар, който по професия бил психолог, работещ основно с деца в риск, пътувал до Африка през 2015 година. Там той си харесaл 8-годишно момиче и го откупил от майка му. Парите жената използвала за питейна вода. Вилмар взел детето и го закарал в Канада.

 

Той обещал, че ще помогне на момичето, ще му подсигури образование и добро бъдеще. Вместо това го заключил в дома си и в продължение на 3 години го изнасилвал ежедневно. Дори го предоставял на приятелите си, когато му идвали на гости.

Ако момичето се съпротивлявало, то той го дрогирал.

 

Извращенията не свършвали с това. Той заснемал всеки акт, който след това споделял в интернет. Полицаите, които го задържали, открили над 8000 снимки на детето, направени докато го изнасилват.

 

Именно снимковите материали насочили разследващите към Вилмар. Те отишли да го задържат заради разпространение на детско порно, а се натъкнали на заключеното дете.

Освен, че ще лежи в затвора, съдът забрани на Вилмар и да влиза в интернет в продължение на 25 години, след излежаването на присъдата му. Забранено му е и да посещава места, където има деца под 16-годишна възраст.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.