Жестоко убийство във Видинско! 54-годишен мъж е намерен вързан за стол в банята, пребит до смърт!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/zhestoko-ubiystvo-vav-vidinsko-54-godishen-mazh-e-nameren-varzan-za-stol-v-banyata-prebit-do-smart/36538 Crimes.bg
Жестоко убийство във Видинско! 54-годишен мъж е намерен вързан за стол в банята, пребит до смърт!

Жестоко убийство потресе жителите на видинското село Извор, алармира "24 часа". Трупът на 54-годишния Р. К. е бил открит в дома му в селото късно вечерта в понеделник, научили от изданието. Мъжът е бил намерен завързан върху стол в банята и според първоначалния оглед той е бил пребит до смърт и е издъхнал в големи мъки.Предполага се, че е бил изтезаван от убийците си, за да изкопчат някаква информация, но към момента е пълна загадка за какво става дума и какви са били мотивите им. Разследващите предполагат, че те вероятно са търсили пари, защото са били отворени баджите на комините във всички стаи, но в същото време лаптопът му не е бил откраднат.Р. К. живеел сам и се занимавал със земеделие, но дейността му не е голяма и е ограничена само в Извор. Полицията издирва убийците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.