Красно село пак може да затъне в големи треви

https://crimes.bg/vodeshha-tema/krasno-selo-pak-mozhe-da-zatane-v-golemi-trevi/54062 Crimes.bg
Красно село пак може да затъне в големи треви

Спомняте ли си тези гледки със занемарените зелени площи и обилния треволяк, белег за жизненост и обновление, според бившата ни кметица? Спомняте ли си, че миналата година се наложи бюджетът на район Красно село за косене да бъде отнет поради безхаберието на екипа на Росина Станиславова? Районът постепенно започва да напомня за същите тези пейзажи с обилна трева. Защо?

 

Процедурата по възлагане ли се бави или отново се чакат обилните треволяци да превземат детските площадки и зелени площи в района ни?, пише Цанко Донков от гражданската група на Красно село. Той припомня на сегашния кмет, който и да е той, че процедурата за спечелване на обществена поръчка е по критерии за най-ниска цена и в точно определен срок с цел предотвратяване на миналогодишните скандали с занемарени детски площадки, невидими от изобилстващата трева около и в тях!

 

Силно се надявам на две неща! Сегашният (колко е законен или не) кмет на района ни, да не допусне гледките от миналата година и да не се обърка да ощети бюджета на района ни, тъй като имайки предвид компетентността в общината ни и на това можем да станем свидетели, защото в коридорите на общината ни се носи мълвата, че въпреки че критерият за избор на изпълнител е по най-ниска цена, ще бъде направено точно обратното и бюджетът ще бъде ощетен, допълва Цанко Донков.

Източник: pik.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.