Гери от „Огледала“ сигурно ще се върти в гроба, предвид това, което сътвори мъжът й

https://crimes.bg/vodeshha-tema/geri-ot-ogledala-sigurno-shte-se-varti-v-groba-predvid-tova-koeto-satvori-mazhat-y/28229 Crimes.bg
Гери от „Огледала“ сигурно ще се върти в гроба, предвид това, което сътвори мъжът й

Чалгаджийката Палома не спира да се хвали с лукса, в който тъне в Дубай. Всеизвестен е обаче фактът, че той й е осигурен от законния й вече съпруг Георги Конов, който беше мъж на покойната тв водеща на „Огледала“ Гергана Гочева (Конова).


Двамата дори скрепиха любовта си с дъщеря, която нарекоха Доника-Мария. Оказва се, че Палома е забременяла едва десет месеца след кончината на Гери. Вероятно си спомняте, че тв водещата изгуби битката с рака на едва 38 години.
Близки и приятели на Гери са крайно възмутени от постъпката на Георги Конов. Те коментират, че тя още не е изстинала в гроба, а той вече направил дете на друга жена.

Георги е сред най-младите бизнес консултанти на световна компания в сферата на мениджмънта и банковото дело.


Съвсем разбираемо той може да се похвали със завидна заплата и стандарт на живот, които очевидно са впечатлили и Палома. Вероятно поради тази причина тя е решила бързо да забременее от него, за да го „върже“.

Така и не става ясно обаче дали връзката му с чалгаджийката е започнала успоредно по време на брака му с Гери или след като е овдовял.


Към днешна дата Палома и Конов са в Дубай, където той развива успешен бизнес. Чалгаджийката вече е решила, че ще снове между двете държави – в Дубай ще пази мъжа си от себеподобни (златотърсачки), а в България ще се опита да даде по-сериозен тласък на кариерата си, която е още в самото начало.


Прави впечатление, че Палома акцентира основно върху доброто финансово състояние на съпруга си. В профила си в „Инстаграм“, тя се похвали с дрехи и аксесоари за нея и бебето на едни от най-скъпите марки в световен мащаб. След като стана баща за четвърти път и то само година и половина след кончината на предишната му съпруга, той затрупа Палома и общата им дъщеря с всевъзможни глезотии за хиляди левове.


Чалгаджийката е на 24 години и не крие, че още от ранна детска възраст е много глезена.

На първата операция се подложила когато била едва 17-годишна – ринопластика.

Тогава тя трансформирала камбестата форма на носа й в тип а ла Майкъл Джексън.

За абитуриентския си бал се курдисала с джуки и бюст, а след това последвали корекциите на брадичката и скулите. Вероятно ви е направило впечатление, че е докарала почти 100%-ва прилика с Моника Валериева. Това обаче едва ли е изненадващо за някого, предвид факта, че напоследък всички родни звезди изглеждат като лети по калъп.


При все, че още не може да се похвали с музикален хит, очевидно Палома е била наясно, че на пазара се търсят тунингованите „продукти“.

Запознати издават, че лично майка й я запознала с Георги Конов. Тя била приятелка с покойната Гергана Конова. След като издъхнала, побързала да набута дъщеря си в ръцете на овдовелия Георги.


От обкръжението на Палома издават, че тя не планирала да ражда толкова млада, но нямала друг избор, ако искала да задържи „златната кокошка“.

Може би си спомняте, че преди да „върже“ Конов, тя бе любовница на Благой Георгиев, по-известен като „Повелителят на пръстените“, докато бе женен за Есмер Омерова.


В същото време, както знаете, Георги Конов има три деца от брака си с покойната тв водеща от „Огледала“ – Гери. Тя също живееше със съпруга си в Дубай. Най-малкото от трите им деца е родено през есента на 2019 г., малко преди да бъде покосена от коварното онкологично заболяване. Към днешна дата за трите деца се грижат няколко бавачки, а Палома въобще не възнамерява да се вживява в ролята на майка.


Двете са пълни противоположности – докато Гергана на 38 не си бе помисляла за пластични операции, филъри и ботокси, то Палома е тунингована от главата до петите.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.