Ева Веселинова се занемари тотално! Какво се случва?

https://crimes.bg/vodeshha-tema/eva-veselinova-se-zanemari-totalno-kakvo-se-sluchva/28214 Crimes.bg
Ева Веселинова се занемари тотално! Какво се случва?

Прави впечатление, че бившата господарка на ефира Ева Веселинова е занемарила тотално външния си вид.


Това се случи най-вече след появата на бял свят на близнаците й Борис и Стефания.


Тя се е запуснала до такава степен, че ходи с олющени нокти и побеляла коса, а килограмите й също са извън нормата. Прави впечатление, че напоследък е доста напълняла.
Нейни последователи в Инстаграм дори й правят забележка, че няма да е зле да си оправи педикюра.

Ева Веселинова обаче им отговаря, че са прави, но вече не разполага с толкова много време за себе си. Тя уточнява, че откакто са се появили на бял свят, децата й са на първо място, а след тях е всичко останало.


Ева Веселинова е категорична, че не би оставила двете си съкровища на грижите на друга жена. Освен това споделя, че едва успява да намери време да поработва по малко, за да закрепя семейния бюджет. Твърди, че при все, че не й е лесно е щастлива, защото получава най-голямата награда – любовта на децата си. В заключение посочва, че майчинството не е песен, но е щастие.


Напоследък Ева Веселинова се е заела с инфлуенсърство. При все, че отдавна не е на екран, е открила ново поле за изява – реклами в социалните мрежи като за никого не е изненадващо, че набляга основно на детски стоки. Въпреки това не крие, че никак не е лесно да бъдеш пълноценен човек с две малки деца.


Зарязала е суетата си на заден план заради ангажиментите към отрочетата си. А някога Ева минаваше за секси гадже и дори се бе снимала, както майка я е родила за мъжко списание. Но всичко това изглежда е останало в миналото и към днешна дата от предишната Ева няма и помен.


Освен това категорично е загърбила вманиачаването по перфектния външен вид и вече си позволява да похапва от всичко. Радва се на спокоен и щастлив семеен живот, което към момента й е приоритет.


36-годишната блондинка твърди, че покрай близнаците си се е научила да се радва на малките неща и да живее на по-бавни обороти. Дава си сметка, че щастието е тук и сега и допълва, че е станала много по-балансиран човек.

Двамата с мъжа й отглеждат сами децата си.


Въпреки това, Ева Веселинова рядко говори в публичното пространство за бащата на децата си и до момента не го е показвала.

Припомняме, че според мълвата, баща на близнаците й е заможен възрастен грък, който дори й бил купил луксозен апартамент в престижен столичен квартал. Тя обаче категорично отхвърля тези слухове и добавя, че не се впечатлява от злостни коментари по неин адрес.

В заключени посочва, че мъжът й е млад, добър, красив, любящ, всеотдаен и целеустремен.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.