Ексклузивно в crimes.bg! Бременната Ивайла Бакалова (папарашки снимки)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekskluzivno-v-crimesbg-bremennata-ivayla-bakalova-paparashki-snimki/27384 Crimes.bg
Ексклузивно в crimes.bg! Бременната Ивайла Бакалова (папарашки снимки)

Миската е в осмия месец, двамата с мъжа на живота й чакат бебето с трепет


Ивайла Бакалова е на път да сбъдне най-голямата мечта на мъжа до себе си като го дари с първородна рожба, научи единствено нашата медия.


В интернет пространството циркулира фалшивата новина, че изкусителката вече била родила, което е далеч от истината. Слухът се разпространява от колеги, които нямат ексклузивен достъп до живота на Ивайла и си съчиняват небивалици. За разлика от тях ние научаваме фактите винаги от първа ръка и с радост ще Ви съобщаваме първи най-горещите новини от живота на известните.


Една от най-красивите носителки на титлата Мис България е бременна в осмия месец и се очаква да даде живот на малко бебе в навечерието на Коледа. Щастливият баща е предприемачът Веселин Денков, който е на седмото небе.


Очаква се бебето да се появи на бял свят в престижна дубайска клиника, където вече очакват вип-родилката. Мъжът й има проспериращ бизнес в Емиратите и най-вероятно семейството ще се установи там за постоянно, възползвайки се от топлия климат и отлични условия за живот.


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.