Десислава Трифонова възмутена от поведението на Здравко Димитров: ГЕРБ е Бойко Борисов - ГЕРБ не е Зико!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/desislava-trifonova-vazmutena-ot-povedenieto-na-zdravko-dimitrov-gerb-e-boyko-borisov-gerb-ne-e-ziko/51881 Crimes.bg
Десислава Трифонова възмутена от поведението на Здравко Димитров: ГЕРБ е Бойко Борисов - ГЕРБ не е Зико!

Искането, отправено от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, кметът на Пловдив Здравко Димитров да подаде своята оставка, предизвика буря от коментари.

Борисов посети Пловдив в събота и поиска градоначалникът, който благодарение ГЕРБ беше областен управител, а след това и кмет, да подаде оставката си, заради несправяне с работата. Малко след това Димитров заяви в своя позиция, че той не е назначен, а е избран от гражданите на Пловдив и няма да се оттегли от поста.

 

Това пък стана повод за мощен залп от ексдепутатката от ГЕРБ Десислава Трифонова срещу кмета на втория по големина град в България:

Нека напомним на кмета на община Пловдив, че е избран за кмет с гласовете на ГЕРБ. Изключително, недостойно и неморално е председателят на партията, от която си избран за кмет да ти каже, че трябва да се оттеглиш, защото не си изпълняваш задълженията, като градоначалник, и ти да си забравил как си заел поста. ГЕРБ НЕ Е ЗИКО!

Благодарение на г-н Бойко Борисов някои сме депутати, други кметове и общински съветници.

Източник: pik.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.