Близки на Даниел Александров: Той е голям спортист, грижовен и отговорен мъж. Набеждават го с гнусни партенки

“Детето”, с което го забъркват,  се казва Даниела Колчакова и става на 18 години след дни!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/blizki-na-daniel-aleksandrov-toy-e-golyam-sportist-grizhoven-i-otgovoren-mazh-nabezhdavat-go-s-gnusni-partenki-3/111541 Crimes.bg
Близки на Даниел Александров: Той е голям спортист, грижовен и отговорен мъж. Набеждават го с гнусни партенки

“Детето”, с което го забъркват,  се казва Даниела Колчакова и става на 18 години след дни!

“Абсолютна лъжа на Прокуратурата, съшита с бели конци” - така приятели и колеги на народния представител Даниел Александров коментираха нелепите обвинения по негов адрес. Близките на шампиона споделиха, че го познават като изключително грижовен и отговорен мъж, който държи на думата си и на него може да се разчита. Спортният журналист Владимир Зарков пък разказа, че Даниел се е посветил на множество каузи в подкрепа на детското физическо възпитание . “Мислите ли, че ако беше педофил, щях да дам на сина ми да се снима с него?

 

Не е педофил, шампион е!”, категоричен е Зарков, който в потвърждение на думите си публикува във фейсбук снимка на собственото си дете в прегръдките на депутата от ГЕРБ.

 

Че историята с набеждаването вони доказва и снимка на “детето”, което според прокуратурата е жертва на посегателство. Оказва се, че това е почти 18-годишната приятелка на бившата му жена, на име Даниела Колчакова. Кадри в интернет пространството показват, че освен близо до пълнолетие, Даниела е с визия на зряла жена, с доста фриволни снимки и палав поглед, които оборват всяка хипотеза за беззащитност и невинност. Тъкмо напротив.

 

Според служители на 7-о РПУ в София, съпругата на Даниел Александров Джанан Манолова е завела лично близката си приятелка Даниела Колчакова да подаде жалба срещу мъжа й, с който са в развод. От полицията ги върнали, защото тя не е роднина на момичето и казали да се яви с родителите си. 3 дни по-късно жалбата е оттеглена. Всичко това се случва в началото на миналия месец.

 

Целта на бясната бивша жена е ясна: тя иска да срине публичния образ на бащата на дъщеря си по непонятни за широката публика причини. Това, което е сигурно е, че Джанан иска да получи за себе си семейната къща, изплащана от Даниел Александров, която е в съседство с дома на Колчакови, коментираха съседи на набедения спортист.

 

“Защо лицето Иван Гешев си позволява да разпространява откровени лъжи за “блудство с дете”, използвайки прийомите на жълто-кафявите медии, си отговорете сами”, споделиха негови колеги от ГЕРБ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.