Бившият вътрешен министър Христо Терзийски разкри скандална истина за вчерашния бой пред НС

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bivshiyat-vatreshen-ministar-hristo-terziyski-razkri-skandalna-istina-za-vcherashniya-boy-pred-ns/28485 Crimes.bg
Бившият вътрешен министър Христо Терзийски разкри скандална истина за вчерашния бой пред НС

Бившият министър на вътрешните работи Христо Терзийски направи скандални разкрития за вчерашния бой, който протестиращите си спретнаха пред Народното събрание.


Както вече стана ясно спонтанната демонстрация в подкрепа на отстранения вече шеф на парламента Никола Минчев, прерасна в сблъсъци с органите на реда.

Сред първоначалната информация за пострадалите се появи и името на бившия вътрешен министър Христо Терзийски.


[caption id="attachment_65228" align="alignnone" width="300"] Снимка: Булфото[/caption]


Той обаче категорично опроверга тази информация, но подчертава, че е подал сигнал за сблъсъците.

Уточнява, че е подал сигнала в 20.34 ч. на спешния телефон 112. В него съобщил, че в района на паркинга на парламента са били нападнати народни представители, а в същото време нямало никаква реакция от страна на полицейските служители.


Терзийски споделя, че поискал МВР да реагира бързо, както би постъпил всеки български гражданин.

Реакция обаче нямало. Останал още по-изненадан, когато при разговор с органите на реда, охраняващи „масовото“ мероприятие научил, че висшето политическо ръководство е наредило да не реагират на сигнали за правонарушения във въпросния ден и час.


В заключение Терзийски благодари на всички, които са се заинтересували за него. Относно управляващите, той е категоричен, че те не само не могат, а и не трябва да управляват.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.