Сексскандал в семейството на Елизабет Втора

https://crimes.bg/po-sveta/seksskandal-v-semeystvoto-na-elizabet-vtora/40587 Crimes.bg
Сексскандал в семейството на Елизабет Втора

 

Никак не й е лесно на кралицата

Поредният секс скандал разтърси фамилията на Елизабет Втора.

Мнозина са на мнение, че това ще довърши британската кралица.

 

Неин роднина бе осъден на десет месеца затвор за сексуално насилие срещу жена. Злодеянието е извършено в замъка му в Шотландия, съобщиха световните осведомителни агенции.

Саймън Боуз-Лайън, граф на Стратмор, си призна, че е насилил жена в спалня в замъка Гламис през февруари миналата година.Боуз-Лайън е на 34 години. Той е внук на братовчед на британската кралица Елизабет Втора. Миналия месец той призна вината си пред съда. Тогава Боуз-Лайън заяви: "Много се срамувам от действията си, навредили толкова на гост в дома ми“.

 

Не смятах, че съм способен на подобно поведение, но трябва да го призная и да понеса отговорността си", категоричен бе графът.Присъдата му бе произнесена от съда в Дънди. Дворецът Гламис край Дънди в централната част на Шотландия е замъкът, в който е родена и израсла покойната кралица-майка – Елизабет Боуз-Лайън, пише blitz.bg.

 

Това далеч не е първият скандал в кралската фамилия.

През 2015 година два британски вестника публикуваха пикантни подробности за сексуалните отношения на херцога на Йорк – принц Андрю с непълнолетна американка. Припомняме, че принцът е третото дете на Елизабет Втора.

 

Тогава от Бъкингамския дворец излязоха с ново опровержение за сексуалните отношения на принц Андрю с момичето. Дворецът определи твърденията като "фалшиви и неоснователни".

 

"Пълният разказ на една секс-робиня", "Моите 10 хиляди паунда след секс с Андрю" – това бяха заглавията на челните страници на британските вестници „Мейл“ и „Мирър“. В публикациите американката Вирджиния Робъртс твърдеше, че принц Андрю, е правил секс с нея в периода 99-та – 2002 година, докато е била едва 17-годишна.

 

Американката се е срещала с херцога на Йорк в Лондон, Нюй Йорк и на частен карибски остров, за което е получавала по 10 хиляди паунда. Секс скандалът разтърси британския кралски двор.

 

Припомняме, че името на принц Андрю бе замесено и в скандала с американския инвестиционен банкер Джефри Епстейн – близък приятел на британския принц. Срещу банкера бяха повдигнати обвинения, че е използвал жени като секс-робини, пише bntnews.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.