Китайска вирусоложка със скандални разкрития за коронавируса

https://crimes.bg/po-sveta/kitayska-virusolozhka-sas-skandalni-razkritiya-za-koronavirusa/39782 Crimes.bg
Китайска вирусоложка със скандални разкрития за коронавируса

Тя посочи, че вирусът е умишлено пуснат от лабораторията

Китайските власти издирват под дърво и камък местната вирусоложка Ли-Мен Ян.

 

Междувременно тя даде първото си интервю за европейска телевизия. В него, Ян за пореден път подчерта, че COVID-19 не е толкова вирус, колкото биологично оръжие. От думите й става ясно, че вирусът е разработен от Китай именно с целта да засегне целия свят.

 

По испанския канал "Телесинко", посредством видеоконферентна връзка, Ян посочи, че не я е страх. Тя е решена да разкрие пред света цялата истина за COVID-19 преди да я убият или преди да изчезне безследно.

 

„Повярвайте ми, този вирус не се е измъкнал по погрешка от лабораторията. Не, китайските власти не са толкова глупави, че да го допуснат. Той е умишлено пуснат в природата като изключително мощно и биологично оръжие, което може да убива в голям мащаб. Имайте предвид, че вирусът се разпространява във въздуха и е устойчив на околната среда“, споделя тя.

 

Междувременно китайската вирусоложка допълни, че това е една от причините вирусът да не е изчезнал през летните месеци. Припомняме, че редица учени очакваха да се случи именно това, но очакванията  им не се оправдаха. Понастоящем Ли-Мен Ян се намира в САЩ, където бива укривана и пазена от ФБР.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.