Изненада: Байдън заяви, че още утре може внезапно да умре, вижте защо…

https://crimes.bg/po-sveta/iznenada-baydan-zayavi-che-oshte-utre-mozhe-vnezapno-da-umre-vizhte-zashto/27460 Crimes.bg
Изненада: Байдън заяви, че още утре може внезапно да умре, вижте защо…

Президент Джо Байдън скоро ще навърши 80 години, което го прави най-възрастният действащ президент на САЩ. Той заяви, че още утре може да се разболее и внезапно да умре. Той допълва, че гласоподавателите му имат основателно право да се тревожат за неговото състояние. Според него най-добро впечатление ще придобият, ако го наблюдават внимателно – дали забавя действията, мисълта си и темпото.

Той допълни, че ако неговите поддръжници имат опасения за неговите умствени и физически възможности е по-добре да подкрепят друг кандидат в бъдещата президентска надпревара.

Любопитното е, че той заяви намерението си да се кандидатира за нов мандат в предстоящите избори, но все още няма потвърждение дали ще получи необходимата подкрепа.

Ако реши да се впусне в надпреварата, която ще е през 2024-та година, то той ще бъде на 86 години в края на следващия си мандат.

Доста критици от партията на Републиканците отбелязват доста от гафовете, допуснати от Байдън. Те дори смятат, че на него му липсват умствените възможности да изкара друг пълноценен мандат.

Техните опасения се подхранват и от физически гафове, като падане от колело през лятото, както и от словесни такива – когато президентът повика за изявление конгресмен, загинал в автомобилна катастрофа.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.