Хазал Кая се забърка в голям скандал

https://crimes.bg/po-sveta/hazal-kaya-se-zabarka-v-golyam-skandal/39665 Crimes.bg
Хазал Кая се забърка в голям скандал

Феновете й, са крайно разочаровани

Турската актрисата Хазал Кая, която влезе в ролята на Ферия от хитовата турска сага „Огледален свят“ се забърка а в голям скандал.

 

Обичаната актриса, позната на българските зрители като Ферия, разбуни духовете в южната ни съседка. Тя даде кратко онлайн интервю, което бе широко обсъждано в социалните мрежи на Турция.Както призна актрисата, тя никога не си е правила пластични операции въпреки десетките клюки по неин адрес. Хазал имала само проблем със зъбите, който оправила. Тя обаче не одобрявала това, че турското общество изисквало абсолютна естественост от актрисите и критикувало естетическите намеси.

 

Хазал признава, че ако в бъдеще има нужда от някакви разкрасителни процедури, ще ги направи, защото това е свързано с нейната работа. Най-разгорещената дискусия предизвика отговорът на Хазал Кая на въпроса каква ще бъде реакцията ѝ, ако разбере, че синът ѝ се окаже с нетрадиционна сексуална ориентация. Екранната Ферия отговаря, че няма да има реакция, тъй като това не е нейна работа.„Синът ми има право на свой живот и нямам право да се намесвам в него, а само да бъда негов спътник и опора. Ако той се нуждае от моята помощ, ще му помогна и ще го подкрепя, защото много го обичам. Всичко останало не ме засяга“, категорична бе актрисата.

 

Думите ѝ обаче събудиха недоволство у феновете ѝ, които поставиха морала ѝ под съмнение. Много от тях споделиха, че са разочаровани от фаворитката си и не са очаквали от нея да защити подобни нравствени устои. Кая обаче се има за съвременен турски граждани и често си позволява да критикува остро някои от старинните разбирания на обществото там.Другата актриса, която неведнъж си е навличала проблеми на главата заради свободолюбието си и различното си мнение, е Дениз Чакър. Тя придоби популярност у нас като Ферхунде от „Листопад“. Миналата година тя бе дадена на съд от 4 жени, които твърдяха, че е упражнила върху тях тормоз, след като ги засякла в голям търговски център. Актрисата им извикала да си свалят забрадките от главите, защото не се намирали в Саудитска Арабия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.