Жестоко убийство: Син закла майка си

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-sin-zakla-mayka-si/27587 Crimes.bg
Жестоко убийство: Син закла майка си

Жена на 74 години е била зверски заклана с нож, като полицията подозира сина й. Той е 40-годишен и според запознати е наркозависим. Жестокото деяние е извършено в Пазарджик.


По неофициалната информация по жената са нанесени множество удари с нож, като близки до семейството твърдят, че синът освен наркоман също така страдал и от психически разстройства, като е възможно да е изпаднал в подобна криза и сега. Съседи споделят, че той неведнъж е настаняван в психиатрия, също така и често обикалял по квартала и просел пари от минувачите.


Веднага след сигнала полицията започна издирване на сина й, това се е случило около 12:00 часа на обяд. Жертвата е била открита от нейния съпруг в жилището.


По последна информация издирваният е опитал да се укрие от органите на реда, но е бил задържан само няколко часа след жестокото деяние. Полицията е извършила огромен обем от работа, която дала резултат и той е бил открит в близко до Пазарджик село, където е и арестуван.


Говорителят на областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов потвърди както за случая, така и за задържането на заподозрения син пред медиите. В момента продължават процесуалните действия под надзора на прокуратурата.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.