Жестоко убийство: Откриха тялото на жена в Столична община

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-otkriha-tyaloto-na-zhena-v-stolichna-obshtina/27964 Crimes.bg
Жестоко убийство: Откриха тялото на жена в Столична община

Тяло на жена е открито в с. Войнеговци, Столична община. По случаят е задържан 28-годишният й приятел по подозрения, че именно той е убиецът й. Тя е живеела с него на семейни начала.


МВР е получило сигнал малко преди 7:00 часа сутринта и към селото са изпратени полицейски екипи, за да проверят случая. Пристигналите на място полицаи заварили безжизненото тяло на жена, по което имало множество следи от насилие. Именно това е основната причина след първоначалния оглед да подозират убийство.


Предстои аутопсия и доклад от съдебна медицина, които ще потвърдят точната причина и дали се касае за убийство. Източници от МВР съобщили за медиите, че по тялото имало следи от побой и душене.


Също така полицията има неофициални данни, че 2-мата често са злоупотребявали с алкохол и са имали редовни скандали помежду им. Все още информацията се проверява.


Кметът на селото Емил Алексиев в интервю за медиите заяви, че убитата жена и нейният приятел, който е задържан не са постоянни жители на селото. Той сподели, че имали вила там, която посещавали понякога.


Огледите продължават, на мястото все още има полицейски екипи, образувано е досъдебно производство.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.