Убиецът с „Порше“-то Димитър Любенов изнагля и поиска…

https://crimes.bg/kriminalno/ubiecat-s-porshe-to-dimitar-lyubenov-iznaglya-i-poiska/27561 Crimes.bg
Убиецът с „Порше“-то Димитър Любенов изнагля и поиска…

Убиецът с „Порше“-то от Околовръстното шосе в София – Димитър Любенов изнагля до краен предел.


След като стана ясно, че след жестокото меле, сътворено от него, той не само не помогнал на пострадалите хора, а и крещял „К'во ви пука за нек' ви французи, вие българи ли сте" на онези, които им се притекли на помощ .

Казано с други думи, поведението му е било изключително арогантно. Именно така описа и прокурорката поведението на Димитър Любенов, чиято мярка за неотклонение бе гледана днес.


Свидетелите на жестокото меле са дали показания по делото. Любенов също е дал обяснения по случая. Както вече стана ясно според експертизата, той е шофирал със скорост от 195 км./ч., при това е седнал зад волана с 1.73 промила алкохол в кръвта, и надрусан здраво с кокаин.


Днес по време на заседанието той се държал значително по-прилично и дори изказал съболезнования, подчертавайки, че не може да върне времето назад. Признава вината си, посочвайки, че се е подлъгал да седне зад волана в нетрезво състояние, но бърза да допълни, че всеки прави грешка.


В този ред на мисли, той поиска по-снизходителна присъда, тъй като за негово съжаление още първия път, в който седнал зад волана в нетрезво състояние, се оказал фатален. Към молбата си за домашен арест прибави, че трябва да се грижи за майка си.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.