Скандално: От МВР обявиха кои началници са покровителствали Семерджиев

https://crimes.bg/kriminalno/skandalno-ot-mvr-obyaviha-koi-nachalnici-sa-pokrovitelstvali-semerdzhiev/27514 Crimes.bg
Скандално: От МВР обявиха кои началници са покровителствали Семерджиев

Официално от кабинета на МВР обявиха доклад, който оповестява данни от разследването по Семерджиев. От него става ясно, че бившият нереализиран футболист е бил покровителстван от 3-ма началници на районни управления, както и шеф на сектор в КАТ.


Информацията бе поднесена след обещание от служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, че ако има „полицейски чадър“, то ще бъде съобщено.


Към момента не става ясно кои са имената на висшите полицейски началници, както и какви ще бъдат мерките спрямо тях.


А в последните дни във връзка със зачестилите случаи на служители на МВР, шофиращи пияни или още по-фрапиращото – под въздействие на наркотици министерството се намира под сериозен натиск. В медиите бе предложена идея от бивш кадър на МВР и настоящ криминален психолог всички служители да бъдат регулярно тествани за употреба на наркотични вещества.


Предстои да разберем какви мерки ще вземат от властта и ще успеят ли да променят нещата по в по-добра посока.


Също така само преди дни вътрешният министър съобщи, че се очаква чистка по ръководните етажи на МВР. Тогава не стана ясно дали причината е слаб контрол от тяхна страна или нещо по-сериозно.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.