Преглеждат 3 охранителни камери за следи на убийството на Татяна

https://crimes.bg/kriminalno/preglezhdat-3-ohranitelni-kameri-za-sledi-na-ubiystvoto-na-tatyana/37296 Crimes.bg
Преглеждат 3 охранителни камери за следи на убийството на Татяна

От прокуратурата съобщиха, че в тялото на жертвата са изстреляни 6 куршума




Източник:




2015-01-13 14:00:00


Крими


0

Прочетено: 152082

Кратка връзка








Следователи  преглеждат записите от три видеокамери, които са в близост до мястото, където вчера бе убита началничката на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата и уточниха, че пиарката е била простреляна с 6 куршума.

Също така от прокуратурата заявиха, че предстои да се извърши балистична и ДНК-експертиза. Ще бъдат предприети и претърсвания и изземвания в жилището и в служебния кабинет на жертвата. На дневен ред е разпит на свидетели и установяване на лица от близкия кръг около жертвата, за да се изяснят евентуалните мотиви за убийството.

Ще бъде направен и оглед и аутопсия на тялото на жертвата.

До този момент очевидци на престъплението не са открити. Не са установени и лица, които да са чули изстрели или други необичайни шумове. Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на жертвата, около 18,40 часа вчера, които са видели тялото, докато са се прибирали към дома си.

 

Днес градоначалникът даде емоционален брифинг, на който през сълзи попита как може да се убие човек като куче.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.