Появи се нова версия за убийството на Орхан Джевизов

https://crimes.bg/kriminalno/poyavi-se-nova-versiya-za-ubiystvoto-na-orhan-dzhevizov/37356 Crimes.bg
Появи се нова версия за убийството на Орхан Джевизов

Бизнесменът е бил убит от наркоман, а не от професионален килър




Източник:





2015-01-19 13:00:00


Крими


0

Прочетено: 199332

Кратка връзка








Убитият на 14 януари петрички бизнесмен Орхан Джевизов е бил застрелян докато пуши последната цигара в живота си. Тя е изгоряла в едната му ръка след смъртоносния изстрел в челото му, докато в другата му ръка е бил мобилният му телефон. Покушението е станало на пътя между Първомай и Кавракирово.

 

Тези дни изплува и нова версия за убийството на бизнесмена. Според нея най-вероятно  той е жертва на наркоман, а не на професионален убиец. Судейки по веществените доказателства разследващи сматат, че двамата са разговаряли известно време на отсрещния банкет срещу спрелия „Голф”, с който пристигнал Орхан. Колата работела, фаровете й били включени. В един момент събеседника му нещо превъртял, извадил пистолет и стрелял. Счита се, че става дума за преправено самоделено оръжие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.