Повдигнаха обвинения на бившия шеф на Агенцията по вписванията - Виолета Николова

https://crimes.bg/kriminalno/povdignaha-obvineniya-na-bivshiya-shef-na-agenciyata-po-vpisvaniyata-violeta-nikolova/29223 Crimes.bg
Повдигнаха обвинения на бившия шеф на Агенцията по вписванията - Виолета Николова

Обвинения бяха повдигнати на бившия шеф на Агенцията по вписванията - Виолета Николова, от Софийска градска прокуратура.Тя е обвинена, че е присвоявала пари от държавния бюджет на Република България, в качеството си на изпълнителен директор на държавното ведомство. Според прокуратурата тя е присвоила средства, поверени й за управление, в размер на 53 000 лева.Обвинителният акт гласи и, че Николова е извършила престъпление по служба, превишавайки властта си и нарушавайки конкретни свои служебни задължения, за да улесни присвояването на държавни пари за себе си, Олга Стоянова, Галена Славова и Венелин Иванов.На Виолета Николова е наложена мярка за неотклонение "Подписка".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.