Отмъкнаха много злато и пари: апашите проникнали в дома на Бедрос Дюнгелян в Благоевград

Обирът на луксозното имение е извършен в неделя следобед

https://crimes.bg/kriminalno/otmaknaha-mnogo-zlato-i-pari-apashite-proniknali-v-doma-na-bedros-dyungelyan-v-blagoevgrad/44130 Crimes.bg
Отмъкнаха много злато и пари: апашите проникнали в дома на Бедрос Дюнгелян в Благоевград

Обирът на луксозното имение е извършен в неделя следобед

Апаши извършиха сериозен обир в луксозния дом на Бедрос Дюнгелян в Благоевградско. Престъплението вдигна на крак органите на реда в издирването им. Задигнати са много ценности, пари, злато, а също така е изнесена и защитна каса, която са отворили по-късно.

Неизвестните извършители проникнали в имението, което се намира близо до „Рибарника“, те също така отмъкнали ключове от семейните автомобили и също така важни документи.

Полицията е уведомена в неделя в ранния следобед, като касата е открита разбита и хвърлена в река Струма. Също така органите на реда са установили и с какво приспособление да извършен взломът.

Семейството е едно от най-заможните в региона, като началото е поставено от покойния Бедрос Дюнгелян, който се захванал с бизнес още в началото на демокрацията, като е бил уважаван от обществото. След кончината му бизнесът го наследява синът му.

Основният обхват на търговската дейност е концентриран в изграждане на метални конструкции, но също така включва и инвестиции в туристическия бизнес, както и търговията на дребно.

Щетите от посегателството са все още в процес на изясняване, но запознати с разследването споделят, че става въпрос за сериозни суми. В момента тече разследване и бандитите се издирват. Предполага се, че са хора с опит в този вид престъпления, а също така вероятно са имали и вътрешна информация за ценностите.

Източник: blitz.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.