От последните минути: Убийство в София след стрелба

https://crimes.bg/kriminalno/ot-poslednite-minuti-ubiystvo-v-sofiya-sled-strelba/27378 Crimes.bg
От последните минути: Убийство в София след стрелба

Малко след 12:00 часа днес мъж е бил прострелян в главата и по-късно е починал в болницата. Убийството е станало на Женския пазар в София.


На мястото на инцидента е имало хора, които са станали свидетели на стрелбата. Към мястото са насочени веднага екипи на полицията, които са отцепили района и извършват огледи.


По първоначална информация пострадалият е откаран в спешен център, като се знаеше, че е в изключително тежко състояние. Малко по-късно от болницата съобщиха, че въпреки положените усилия на лекарския екип, простреляният е починал.


По непотвърдена информация полицията вече е арестувала предполагаемия убиец, като той е на 62 години. Все още не е ясно какво оръжие е използвано, колко изстрела са произведени, както и мотивите за деянието.


Към момента се предполага, че убиецът и убитият са живеели в една и съща жилищна сграда наблизо.


Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, изземват се видеозаписи в района, разпитват се свидетели и се търсят улики. Също така разследващите работят и по изясняване на мотива.


При друг тежък инцидент в Хасково мъж сложи край на живота си, като се обеси. Преди това той е нападнал свои познати в дома им, като е нанесъл удар с нож в областта на врата на мъж, който е с опасност за живота.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.