Мъж наръга дете в Плевенско

https://crimes.bg/kriminalno/mazh-naraga-dete-v-plevensko/28242 Crimes.bg
Мъж наръга дете в Плевенско

Снощи пред местното читалище 33-годишен мъж след спор ранил дете в ръката с нож. Екшънът се разиграл в село Аспарухово около 19:00 часа.




Раненото момче е транспортирано до спешния център в Левски, където лекарите му оказали медицинска помощ. Детето е на 14 години и е ранено в дясната ръка с нож, като по информацията към момента няма опасност за живота му.


 


На мястото се извършва оглед от полицията, а извършителят е задържан към момента за до 24 часа. Изясняват се причините за възникване на спора и как е ескалирал до употребата на хладно оръжие. Уведомена е прокуратурата, която наблюдава разследването и е образувала досъдебно производство, като към момента квалификацията е по хулигански подбуди.


 


След инцидента, ножът е открит в контейнер за смет в близост, вероятно е изхвърлен там от извършителя. Назначени са няколко експертизи, които да изяснят повече детайли за случая.


 


Само преди дни в Пловдив е наръгана 16-годишна тийнеджърка по време на рок-фестивала Hills Of Rock. Инцидентът се е случил около 22-часа в последната вечер на рок концертите. Оказана й е помощ на място, след което е транспортирана в близка болница по спешност. Там е стабилизирана и полицията са я разпитали за извършителя. Той все още не заловен и се издирва.


 


Източник: nova.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.