Кървав екшън смрази Поморие

https://crimes.bg/kriminalno/karvav-ekshan-smrazi-pomorie/28104 Crimes.bg
Кървав екшън смрази Поморие

Кървав екшън смрази Поморие и вдигна полицията на крак.


Посред бял ден на една от оживените улици в черноморското курортно градче разпра между съседи е прераснала в клане.


Скандалът е възникнал между 51-годишен мъж от Поморие и 46-годишни мъж и жена. Разпрата между тях започнала към 15 ч. вчера заради куче. Тъй като домашният любимец на мъжа и жената лаел при най-малкия шум, съседът пък недоволствал, че това пречи на отдиха му.




Конфликтът между тримата прераснал за раз време във физическа саморазправа пред очите на втрещените туристи.

В резултат на това 51-годишният Велиян Димитров от Поморие взел нож и наръгал много пъти съседите си Михаил Алексиев и Станка Костова.


Именно свидетелите на кървавата сцена подали сигнал за случилото се на спешния телефон. На място веднага били изпратени полицейски екип и екип на Спешна помощ. Пострадалите са настанени в бургаската болница. За щастие животът им е извън опасност, издават специалистите от лечебното заведение.


Докато органите на реда извършвали оглед на местопроизшествието, извършителят на кървавата баня Димитров се оплакал от остра болка в гърдите. Предполага се, че тя е възникнала в резултат на физическата разпра. Той също е бил откаран в бургаската болница с травми на гръдния кош и е бил настанен за лечение. Няма опасност за живота му.

Открит е и ножът, с който Велиян е пробол съседите си.

Източник: flagman.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.