Извратенякът "Каубоя" с условна присъда за блудството си с 8-годишно момиченце

https://crimes.bg/kriminalno/izvratenyakat-kauboya-s-uslovna-prisada-za-bludstvoto-si-s-8-godishno-momichence/36332 Crimes.bg
Извратенякът "Каубоя" с условна присъда за блудството си с 8-годишно момиченце

През май тази година извратенякът Стойчо Каубоя бе задържан по сигнал на майката на пострадало 8 годишно момиченце. При полицейската проверка в дома му бяха намерени кошове с детски играчки и детски книжки за момиченца.Тогава Районен съд в Кърджали постанови мярката за неотклонение "задържане под стража".По-късно Стойчо бе признат за виновен заради това, че на 10 май е "извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление, а именно: целувал по устните, опипвал по задните и интимните части, опипвал по корема, опипвал по тялото и прегръщал лицето Ч.Х.", се посочва в съдебното решение. Прокуратурата обаче протестира решението за условната присъда и настоя за ефективна - затвор за 40 месеца, при първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип. Окръжният съд счете прокурорския протест за неоснователен. Стойчо Каубоя също обжалва присъдата си. При разпитите е станало ясно, че в деня на похищението към 8,30 ч. момиченцето си играело само на люлката до блока в градския център, а на пейката в съседство седял похотливият съсед. Той почерпил детето с бонбон и след като отказало да го последва в дома му, той го задърпал силно за ръката и заповядал да върви с него. От шока и уплахата момиченцето даже не викало. Мъжът опипвал интимните му части и корема през дрехите, одраскал лицето му с острата си брада и с нокти лявата ръчичка, и предупредил да не казва нищо на майка си. Ужасеното дете разказало всичко у дома. Когато арестували Стойчо, в полицейската кола той признал, че е извършил голям грях и ако родителите на детето узнаят, ще го заколят.Окръжната инстанция също пощадила Стойчо с аргумента, че за постигане на целите на наказанието не е необходимо изолирането му от обществото чрез ефективното изтърпяване. Така окръжните магистрати приели условната присъда с окончателното и неподлежащо на обжалване решение.Съседите му в блока не крият отвращението си от мъжа с вид на клошар, който водел мургави проститутки в дома си и трупал вонящи боклуци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.