Извънредно: Наръгаха човек в София

https://crimes.bg/kriminalno/izvanredno-naragaha-chovek-v-sofiya/28238 Crimes.bg
Извънредно: Наръгаха човек в София

Страховит инцидент се е разиграл днес в столицата – мъж е прободен в гърлото с нож. Инцидентът се разиграва посред бял ден в на възлово кръстовище в София. Предполага се, че най-вероятно става въпрос за спор, който се е случил преди инцидента.




На мястото текат огледи и случаят се разследва от полицията. Нападателят се издирва и се изясняват причините за деянието. Според свидетели подозрителен мъж е видян да бяга по посока на Красно село.


Пострадалият е откаран в близка болница по спешност, като за момента не се съобщава повече информация за състоянието му.


 


Друг фрапиращ случай на брутално убийство разтърси вчера България, като мъж на 61 години е бил зверски убит от 20 годишен. По информация на прокуратурата трагедията се е разиграла, след, като 20-годишният стопаджия се качил в колата на мъжа и малко след това между тях възникнал скандал. Изясняват се причината за него, като след скандала младият мъж успява да го принуди да спре колата и започва да го удря и да са скача върху него, като човекът вече е бил издъхнал.


След извършването на убийството 20-годишният бяха от местопрестъплението, а след това се връща с цел да прикрие следи. Той е изведен на полицията с проявите си и вероятно е бил под въздействието на наркотични вещества при извършването на това зверство.


 


Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.