Иван и Андрей също са в заверата, предадоха човека, който ги създаде

И двамата обаче го играят ни лук яли, ни лук мирисали…

https://crimes.bg/kriminalno/ivan-i-andrey-sashto-sa-v-zaverata-predadoha-choveka-koyto-gi-sazdade-3/137675 Crimes.bg
Иван и Андрей също са в заверата, предадоха човека, който ги създаде

И двамата обаче го играят ни лук яли, ни лук мирисали…

Тв продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаув имат ключова роля в опита да бъде превзет бизнесът на Нико Тупарев със скалъпени обвинения, че е източил собствената си фирма, разкриват хора от продуцентските среди.

 

Публична тайна в медийните кръгове е, че водещите на „Фермата“ са влезли в коалиция със скандалния Александър Тошев, по-известен в подземния свят като Джони Каскета и Джони Лудия. Идеята е била Тупарев да бъде дискредитиран и очернен и да бъде отстранен от тв бизнеса. По този начин предаванията, продуцирани от Нико, е трябвало да бъдат поети от фирмата на Иван и Андрей „Междинна станция“, в която близо 50% има Джони Каскета. В момента Христов и Арнаудов на практика са извън голямата игра, тъй като не продуцират нито едно тв предаване – нито в Нова, нито в Би Ти Ви.

„Преди около 2 месеца те са навивали дългогодишна служителка на Нико Тупарев да стане защитен свидетел в прокуратурата срещу него и да твърди, че той ограбва съдружниците си - нещо, което няма нищо общо с действителността. Жената, която вече не работи във фирмите на Тупарев, била потресена от тяхното предателство и категорично отказала да бъде пионка в нечисти схеми", разяснява човек от медийния бизнес.

 

Тупарев бил предупреден от свои познати в медийните среди, че момчетата, които той вкара в тв бизнеса и с които е приятел от 22 години, подмолно участват в заверата срещу него, но категорично отказал да повярва, че това е възможно. Потресени от случващото се са и ръководствата и на двете големи телевизии – Би Ти Ви и Нова.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.