Ето кой е пребилият таксиджията млад мъж (СНИМКИ)

https://crimes.bg/kriminalno/eto-koy-e-prebiliyat-taksidzhiyata-mlad-mazh-snimki/27522 Crimes.bg
Ето кой е пребилият таксиджията млад мъж (СНИМКИ)

Днес в Софийският градски съд бе доведен 23-годишният обвиняем за побоя над таксиметровия шофьор, който почина. Обвиняемият не се скри от обективите на медиите и изглеждаше уверен, като явно не се чувства виновен.


34-годишният починал шофьор на таксиметров автомобил е имал сърдечни проблеми, което бе потвърдено от експертизата по делото. Също така 23-годишният обвиняем, който също е от ромски произход заяви, че не чувства виновен и заяви, че починалият първи му е посегнал и той се е защитавал.


Очевидци на инцидента потвърдиха, че таксиметровият автомобил е влязъл в еднопосочна улица и са се засекли с колата, в която е пътувал и обвиняемия. Тя е била шофирана от младо момиче, като нейният спътник настоял другата кола да направи място да минат, тъй като той е бил в нарушение. След това последвал спор, който бързо прераснал в сбиване.


Задържаният за побоят е известен на органите на реда за шофиране под въздействието на наркотици.


Близки на починалият твърдят, че 3-4 човека са го нападнали, като дори са го ритали, докато е бил на земята в безпомощно състояние. Той успява да повика брат си, но


Загубилият живота си човек оставя 3 деца.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.