Доживотен затвор или 20-годишна присъда за полицая, убил Ивелина Славчева

https://crimes.bg/kriminalno/dozhivoten-zatvor-ili-20-godishna-prisada-za-policaya-ubil-ivelina-slavcheva/35326 Crimes.bg
Доживотен затвор или 20-годишна присъда за полицая, убил Ивелина Славчева

Между 20 години и доживотна присъда очакват полицая Иво Маринов, който на 15 септември 2012 година убива с 6 куршума 25-годишната Ивелина Славчева от Ловеч.Момичето излиза от дискотека „Илит“ в родния си град заедно с компания, но Иво Маринов я чака в храстите до дискотеката в ранните часове на първия учебен ден миналата година. Шестте куршума поразяват Ива в областта на главата и мигновено отнемат живота й.Предполага се, че причина за убийството е ревността, която влюбеният в младата жена полицай изпитвал. Двамата имали кратка връзка, след което се разделили и започнали да контактуват главно чрез социалните мрежи.Според хора, близки до двамата, те нямали нищо общо помежду си. Докато Ивелина била много усмихнат и отворен към другите човек, Иво бил затворен и почти нямал приятели.Наскоро в съда влезе предложение делото срещу мъжа да бъде поето от Военен съд заради поста, който е заемал по време на престъплението. Защитата му е поета от известния адвокат Марин Маринов от София. Експертизата, която защитникът е поискал за клиента си, е показала, че той е бил вменяем по време на убийството и може да отговаря за постъпката си. Следващото заседание по делото ще бъде на 15 юли.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.