Цигани пребиха и изнасилиха момиче навръх Нова година

https://crimes.bg/kriminalno/cigani-prebiha-i-iznasiliha-momiche-navrah-nova-godina/37230 Crimes.bg
Цигани пребиха и изнасилиха момиче навръх Нова година

Извергите се гаврили с любовницата на собствената си сестра




Източник:





2015-01-07 09:25:00


Крими


0

Прочетено: 320292

Кратка връзка








Навръх Нова година в Самоков група освирепели цигани преби и изнасили 21-годишна  българска девойка. Причината за жестоката гавра била, ч е я хаванали да се целува със сестра им. Случката се разиграла на 1 януари на жп гарата в града.

Предисторията на посегателствотао започва преди няколко месеца, когато 20-годишната ромка Мария, която живеела с родата си в самоковското гето, се запознала с година по-голямата девойка от бургаското село Брясковец.  Двете бързо усетили привличане и запчнали тайна връзка. Влюбената циганка решила да покани за Нова година гаджето си на гости, въпреки нежеланието на фамилията тя да си другарува с бълагрка. Двете момичета се наговорили да демонстрират само приятелски отношение  и  да крият интимнита си връзка.

По време на новогодишния купон девойките забравили предпазливостта и започнали да се натискат пред  очите на всички.

Ядосани от видяното двама мъже и две жени от клана решили да накажат натрапницата. Напъхалия в кола и я откарали на жп гарата в Самоков, където издевателствали сексуално над момичето. След гаврата я пребили жестоко и захвърлили. Въпреки преживения ужас девойката успяла да повика Бърза помощ и била настанена в болница.

Четири дни по-късно извергите били задържани. Ако бъдат признати за виновни по обвиненията за отвличане, побой и изнасилване, ще лежат 20 години зад решетките. Жените пък били под домашен арест, защото били свидетели на гаврата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.