БОМБА! Записите от МС започват да “говорят”! Убиецът Георги Семерджиев - куриер на “пици с кристали” в Министерския съвет! Доставил с “Фолксваген Голф” на Киро и Лена в нощта на ареста на Борисов (СНИ...

https://crimes.bg/kriminalno/bomba-zapisite-ot-ms-zapochvat-da-govoryat-ubiecat-georgi-semerdzhiev-kurier-na-pici-s-kristali-v-ministerskiya-savet-dostavil-s-folksvagen-golf-na-kiro-i-lena-v-noshtta-na-aresta-na-boris/28341 Crimes.bg
БОМБА! Записите от МС започват да “говорят”! Убиецът Георги Семерджиев - куриер на “пици с кристали” в Министерския съвет! Доставил с “Фолксваген Голф” на Киро и Лена в нощта на ареста на Борисов (СНИ...

Убиецът от "Черни връх" Георги Семерджиев и полицайката Симона Радева са посетили Министерски съвет в деня, в който беше арестуван лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, и са вкарали дрога, скрита в кутии за пица. Това се твърди в имейл, получен на редакционната ни поща. Заедно с него е изпратена и снимка, за която се предполага, че е от прословутите записи от камерите в Министерски съвет и района, които Националната служба за охрана предостави на прокуратурата.


Според получената информация убиецът Семерджиев е бил основният доставчик на наркотици в Министерски съвет и лично е направил доставка на дизайнерските пици с кристали в нощта, когато беше арестуван лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Твърди се още, че това е началото на информацията за събитията, които са се случили в Министерски съвет, и те тепърва ще стават публично известни.

През последните няколко седмици един въпрос остана без отговор, а именно, защо Кирил Петков, Лена и компания са поръчвали пици в Министерски съвет в късните часове на денонощието? Припомняме, че премиерът консумира единствено био риба и био храни и за него се доставят ежедневно пресни малини и боровинки, като същите са единствено с био произход.


Пиците изглежда не съответстват на обичайно консумираната от него храна.

Свидетели от администрацията на Министерски съвет твърдят, че в късните часове на денонощието са били доставяни в кутии от пица различни наркотични вещества - модерните напоследък „кристали“, които са вид дизайнерска дрога.

Организатор на специалните доставки е бил не друг, а именно виновникът за смъртта на две момичета на бул. "Черни връх" Георги Семерджиев.

Информационна агенция ПИК съобщава, че доставките са извършвани, като служители от администрацията на Министерски съвет, включително шофьори, са приемали кутии за пица от доставчици на пица, а Семерджиев предварително е организирал поставянето на специалната пратка в кутията. По този начин на територията на една от сградите - символ на държавността, се употребяват наркотични вещества, без знанието на охранители и други отговорни лица.


Участието на Семерджиев в схемата потвърждава съмненията, че той се е ползвал от полицейски чадър, след като е бил достатъчно доверено лице, за да захранва Петков, Лена и компания с коктейли от наркотици. Ясно е, че без закрила от службите няма как да бъде вкарана дрога в една от най-охраняваните сгради в България.


Твърди още, че самият Кирил Петков неведнъж е изпадал в неадекватно състояние след употребата на дизайнерската дрога, което обяснява неадекватните му изказвания във връзка с редица държавни дела, хаотичното му поведение и блед вид.


Георги Семерджиев пък си е служил с полицейските атрибути, тъй като е придобил чувство за безнаказаност. Знаейки, че пази скандални тайни и зарежда първите лица в държавата с наркотични вещества по такъв конспиративен начин, е било съвсем нормално да не се съобразява с установените закони и порядки.


Органите на управляваното от Бойко Рашков Министерство на вътрешните работи от своя страна са правили всичко възможно да замитат следите от постоянните престъпни прояви и административни нарушения, извършвани от Георги Семерджиев. В това число са регистрациите на МПС с неясен произход и интервенции, управление на МПС с фалшиви регистрационни табели, управление на МПС с фалшиви свидетелства за управление от чужбина, както и осуетяване ангажирането на наказателна отговорност спрямо него за управление на МПС след употреба на наркотични вещества, което се е случило съвсем скоро преди фаталната катастрофа.


Информационна агенция ПИК отбелязва, че според получения сигнал Семерджиев внасял „пиците“ в Министерски съвет, като след като от близки до Петков хора му била подавана поръчката, той от своя страна чрез подставени хора заявявал пици от различни вериги. Получавал същите на посочен от него адрес и след това ги доставял лично в сградата на Министерски съвет. Често пъти това ставало с лек автомобил Голф, който бил управляван от Семерджиев. Очевидци твърдят пред нашите източници, че с него в колата винаги имало слаба дама, представяща се за полицай. За нейното име може само да се досещаме.


От изпратената до информационна агенция ПИК снимка става ясно, че Петков и компания са се почерпили обилно точно в деня на ареста на Бойко Борисов, като доставката е отново на Семерджиев и отново е под формата на пица.

Източник: pik.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.