Бивш служител на реда застреля известния психолог Иван Владимиров - Нав в столицата!

Жестокото престъпление е станало снощи след 22:00 часа на улица Черковна

https://crimes.bg/kriminalno/bivsh-sluzhitel-na-reda-zastrelya-izvestniya-psiholog-ivan-vladimirov-nav-v-stolicata/52091 Crimes.bg
Бивш служител на реда застреля известния психолог Иван Владимиров - Нав в столицата!

Жестокото престъпление е станало снощи след 22:00 часа на улица Черковна

Късно снощи след 22:00 часа е извикана полиция заради застрелян мъж в жилищна кооперация на ул. Черковна. Към мястото веднага са насочени полиция и медици, които констатирали смъртта на известния психолог Иван Владимиров Нав.

Пристигналите на място екипи на полицията извършили оглед и до мястото на престъплението е задържан мъж на 52 години, който най-вероятно е извършителят на убийството. Той е бивш полицай и към момента се знае, че е застрелял Владимиров.

Информацията към момента е, че двамата са се скарали и бившият полицай е произвел смъртоносен изстрел със законно притежаваното си оръжие.

Вече е изяснено, че техният конфликт има дълга предистория и не е възникнал снощи. Владимиров се е оплаквал дори в ефира на национална телевизия, че съседът му го тормози и заплашва. Често чувал заплахи за физическа саморазправа, както и обвинения, че вдига шум.

Дори се е стигнало до там, че агресивният съсед да го замеря с яйца и да маже вратата му с неприятни субстанции.

Психологът е разказвал и за проявена агресия от бившия служител на реда на общо събрание блока, тогава той се нахвърлил да бие по-възрастен съсед. Владимиров е посъветвал пострадалия да си търси правата в съда, но той е отказал, тъй като се каса е за бивш полицай.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.