Вдовицата на майор Терзиев разби Министерството на отбраната с две думи

https://crimes.bg/analizi/vdovicata-na-mayor-terziev-razbi-ministerstvoto-na-otbranata-s-dve-dumi/41564 Crimes.bg
Вдовицата на майор Терзиев разби Министерството на отбраната с две думи

 

Тя е категорична, че всъщност „основната причина не е основна“

Вдовицата на майор Валентин Терзиев – Димитрина Попова, коментира изнесения вчера от Министерството на отбраната доклад след приключилото разследване на Служба „Военна полиция“ по авиоинцидента със самолет МиГ-29 край Шабла, при който съпругът й загина.

"Много информация знам за ВВС (б.р. - Военновъздушните сили), но не знаех, че военнослужещите нареждат на ръководния състав. Кратко, ясно и достатъчно. Благодаря поне за реалните данни, с които посочената ОСНОВНА ПРИЧИНА всъщност не е основна", написа Попова във "Фейсбук".  припомняме, че в доклада на отдела за разследване на авиационни произшествия бяха представени три основни версии за причините за катастрофата. Най-вероятната е "среща на самолета с водната повърхност вследствие на загуба на пространствена ориентация от екипажа".Другите две версии са за отказ на авиационната техника в полет и разрушаване на изтребителя или поразяване на пилота от осколки вследствие разрива на ракетата. Според министерството обаче тези две версии са малко вероятни.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.