Васил Божков завлече и шефовете на „Национална лотария“

https://crimes.bg/analizi/vasil-bozhkov-zavleche-i-shefovete-na-nacionalna-lotariya/42682 Crimes.bg
Васил Божков завлече и шефовете на „Национална лотария“

Директорите на „Национална лотария“ – братята Милен и Димитър Ганеви също са имали проблеми с властите покрай Васил Божков.Източници на разследването, което се води срещу Васил Божков, разкриха че хазартният бос е забъркал в проблеми с властите и шефовете на „Национална лотария“ – Милен и Димитър Ганеви.

Милен Ганев, който първоначално е бил задържан, е престоял почти денонощие в полицията. Той е бил освободен, след като дал показания.

Брат му Димитър Ганев също прекарал няколко часа в компанията на органите на реда. На връщане от Турция, той е бил задържан и отведен за показания.

Междувременно в медиите тръгна слух, че той е в неизвестност. Повод за тези твърдения стана изключения мобилен телефон на бизнесмена.

Александър Тумпаров, който е още един от хората на Божов, също имаше проблеми с родните власти. Но той е на свобода срещу 1 500 000 лева.

Към настоящия момент Васил Божков в ареста в Емирствата. Той е задържан заедно със собственика на „Левски“ Георги Попов.  Бекяров, който е още един от доверените хора на Васил Божков, бе арестуван на летище „София“. Униформените го закопчаха минути след като слезе от самолета от Виена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.