Трагедия оплиска в кръв Великден

https://crimes.bg/analizi/tragediya-opliska-v-krav-velikden/41007 Crimes.bg
Трагедия оплиска в кръв Великден

Продължава работата по случая

Тежка катастрофа с жертви е станала тази нощ край Пловдив.

 

По неофициална информация, след челен сблъсък на два леки автомобила на Околовръстното шосе, в близост до разклона за село Марково, са загинали трима души. БНТ съобщава за още пострадали.

Самоличността на загиналите е в процес на изясняване. От полицията за момента не дават повече информация по случая. По непотвърдена информация жестоко са се ударили две БМВ-та.На мястото на инцидента са били линейки, шест патрулни коли на полицията и екипи на пловдивската пожарна. Била е отцепена цялата отсечка от Митница Пловдив до Околовръстното.

 

Временно е било ограничено движението в двете посоки при км 9 на път II-86 – Околовръстен път на Пловдив при разклона за с. Марково при км 9.

От Агенция "Пътна инфраструктура съобщиха, че движението вече е възстановено.

 

По последна информация, жертвите на тежката катастрофа са трима души.

 

Около 22 часа в права отсечка на път II 86- околовръстен път между селата Маркоро и Брестник, лек автомобил БМВ Х5, управляван от 45-годишен водач при движение с несъобразена скорост в тъмната част на денонощието предприема маневра изпреварване и се удря челно в насрещно движещо се БМВ 730, управлявано от 43-годишен пловдивчанин. 

 

На място са починали водачът на невинната кола и 38-годишен пътник във виновната. С множество фрактури и тежки наранявания е бил 35-годишен мъж от гр. Смолян. Друг пътник в Х 5-цата също незабавно е транспортиран в болница, където е издъхнал по-късно.Водачът, причинил тежкия пътен инцидент е настанен в болница с фрактури, но към момента животът му е извън опасност.Работа по случая продължават служители на сектор "Разследване престъпления по транспорта" на ОДМВР Пловдив.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.